Módja annak, hogy csökkentsék a kockázatát, hogy Alzheimer-kór

0
1976
Módja annak, hogy csökkentsék a kockázatát, hogy Alzheimer-kór

Annak ellenére, hogy a folyamatban lévő tudományos tanulmány Alzheimer-kór, ma már nem kezelések, hogy lehet kezelni, vagy lelassítja a feltétel; a legjobb helyzetek, csak lehetséges, hogy elhalasztja a haladás. Mert ennek elkerülése rendkívül fontos.

Tényleg lehet elkerülni az Alzheimer-kór?

Tényleg lehet elkerülni az Alzheimer-kór?Persze, nincs olyan terápia, vagy injekció, amely megakadályozza a kialakulását ezt a degeneratív betegség, azonban számos kutatási tanulmányok ténylegesen elismert bizonyos technikákat, hogy alacsonyabb a kockázata, hogy az Alzheimer-betegség.

Orvosilag, nem állítják, hogy ezek a technikák munkát mindig 100% – os, de minden bizonnyal segítséget. Függetlenül attól, hogy a sokkal több minden bizonnyal felkészült, a jobb meg fog gyógyulni: tekintettel arra, hogy nincs kezelés, tudjuk legalább reménykedni abban, hogy képes, hogy a késedelem elkerülése vagy a betegség.

Szokások, amelyek segítenek elkerülni az Alzheimer-kór.

Szokások, amelyek segítenek elkerülni az Alzheimer-kór.A szellemi gyakorlat: elengedhetetlen, hogy működik az elme, fenntartása jól működik, mint egy izom, mint bármilyen egyéb. A mentális feladat volt emelkedésével a kognitív könyv, amely ezt követően hozza csökkentett fenyegetést jelent a demencia.

Nevelése kognitív: kognitív képzés megköveteli egy másik lépés, szembe, hogy a költségvetési évben, az előző pont: előfordul, hogy egy bizonyos ideig, rendezett, a képzés, az az elme. A kutatások azt mutatják, hogy a kognitív képzés hatékony eszköz, hogy fokozza a memória, a gondolkodás képességét, valamint a nyelvi képességek.

Ez nem információ: dohányzás növeli a veszélyt, a fejlődő számos különféle rákos sejtek, valamint egyéb betegség cardiopulmonalis. Mindazonáltal, nem is értettem, az a tény, hogy a cigaretta jelentősen károsítja az agyat: szerint a World Health And Wellness Vállalat, 14% – a helyzet az Alzheimer-kór, a világ minden tájáról okozta cigarettát. Is használják, füst növelheti a veszélyt az éves szellemi romlás.

A tanulmány szerint, tanulmány, csökkenti a veszélyt a kognitív fogyatékosság. Ebben az esetben, hogy “tanulni”, ezért javasoljuk, egyetemi képzés, a megértés egy idegen nyelvet, vagy felfedezni, hogy játszani egy hangszer.

Ellenőrző vércukorszint: tanulmányok Szerint, van egy fontos kapcsolat a kettő között a nagy mennyiségű cukor a vérben, valamint a fenyegetés, a fejlődő idősebb, demenciában nem az Alzheimer-kór feltétel továbbá az úgynevezett “kedves 3 cukorbetegség”. Függetlenül attól, hogy nem a cukorbetegség, az egyének sok a cukor a vérben van egy nagyobb a veszélye a különböző más is küzd a senescent demencia.

Ellenőrizzék a magas vérnyomás: a kutatások azt állítják, hogy tartja a legjobb magas vérnyomás szinten edzés, valamint a szív-egészséges diéta csökkentheti a veszélyt-a szenved Alzheimer-betegség. Olyan helyzetekben is, ahol az erőfeszítéseket, hogy a gyakorlat is marad a diéta, ne adjon meg egy eredményt, ha a gyógyszerek használatával kell szabnia a vérnyomást, ez lehetséges, hogy alacsonyabb a fenyegetés, a fejlődő a betegségben érintett.

Az egészséges táplálkozás.

Az egészséges táplálkozás.Egy egészséges diéta, amely magában foglalja a bogyók, az alma, dió, bor (kis mennyiségben), nagy mennyiségű koffein -, csokoládé -, hal -, olíva olaj, javítja az az elme működését; a mediterrán diéta terv, mint egy egész, biztosítja ezt a fontos előny.

Fenntartani az egészséges, kiegyensúlyozott súly: Tartja a megfelelő súly létfontosságú véglegesen egészségi, nem csak fizikai, azonban emellett az egészségügyi, az elme funkciók. Van, hogy legyen óvatos, hogy ez a szempont az egész élet, nem csak az egész harmadik életkor: megőrzésére megfelelő súly alatt középkorú jelentősen csökkenti a kockázatot küzd szenilis szellemi romlás.

Gyakorlat: a testmozgás nagyon kapcsolódó csökkentett kockázat megállapítása feltételek, mint például az Alzheimer-kór.

Vegye vitamin, B12, D, valamint e: A hiány, ez a három vitaminok gyakran jön egy megoszlása a kognitív: a hiány, a B12-vitamin okozhat jelentős veszteséget a memória, valamint egy szilárd zavart; a fogyasztás, a B12-vitamin, D-vitamin, valamint az E-vitamin csökkentheti a kockázatot megszerzésének Alzheimer-feltétel.