Szexualitás és az idősek: a hamis mítoszok debunk

0
1471
Szexualitás és az idősek: a hamis mítoszok debunk

Számos fizikai módosításokat, hogy a férfiak, mind a nők fenntartása, valamint próbálja ki a szervezetben az életkor előrehaladtával, a változások, amelyek gyakran azt gondolják, hogy abba kellene hagynia, fokozatosan, hogy a szexualitás. Azonban között a számos hibás téves elképzelés, hogy a határon a kapcsolat a kettő között a szex, a harmadik életkor, társadalmi tabu, hogy nagyon fontos az, hogy megszüntesse az információt. Szerint Censis, a 73,4% – a polgártársaink között 61, valamint a 70 éves, valamint 39.1% – a személyek több mint 70 szexuálisan aktív: jelentős százaléka az általában vett komolyan, szintén wellness munkavállalók.

Nem ritka, sőt, ami azt illeti, az eseteket is, amikor a vezető tekinteni, mint egy pre-serdülő, mentes a szexualitás, illetve a gömb affectivity tekinthető alacsony, mint rámutatott, hogy Leo Nahon, már a főnök a division of psychiatry az Egészségügyi központ Niguarda a Milan, az egész 17-én a kongresszus az olasz Szervezet psicogeriatria. Ami azt illeti, fontos, hogy elmélyítse a téma ahhoz, hogy felismerje, hogyan változik a szexualitás a klimax, valamint a harmadik kor, elriasztva több a mítoszok.

Szex, valamint a nyugdíjasok: mi átalakítja a menopauza?

Szex, valamint a nyugdíjasok: mi átalakítja a menopauza?A klimax ismerteti időtartama műszak között a felnőtt évei, majd a harmadik kor, amely feltárta a nők esetében a menopauza, valamint férfiaknál a andropause. A változás nem ez a helyzet mindenki számára, ugyanabban a korban, mégis jellemzően vezet, hogy ugyanazt az eredményt.

A nők: zavar a termelés az ösztrogén, s ennek következtében a reproduktív funkció; a progresszív sorvadása a hüvelyi canal, szeméremtest, húgyhólyag -, valamint húgycső; a metabolikus változásokat okozhat fokozott kockázatok gyengítik a csontot, valamint a szív-érrendszeri betegség; többi problémákat lelkiállapot zavarok.

Férfiak: csökkent fok az androgének, hogy elhozza a veszteség, a test óra a tesztoszteron; változás a reproduktív funkció csökkenése a gyártási sperma sejtek; érrendszeri módosítások, valamint az anyagcsere növekedése; wellness fenyegetések, mert a csökkenés a tesztoszteron fok.

A szexuális szempontból, a menopauza, illetve andropause, mert a hölgyek egy esetleges csökkenése nemi kenés, utána csökken a szex-el kapcsolatos elégedettség, míg a férfiaknál, a hosszabbítás a pillanatban hívott, hogy folyamatosan erekciót, valamint a hiány, a merevedési következésképpen bizonyos betegségek, például az érelmeszesedés, valamint diabetes mellitus, kapcsolódó hatása a menopauza a keringési funkciók, valamint az anyagcsere.

Fontos, hogy a szexualitás, a nők több mint 65

Fontos, hogy a szexualitás, a nők több mint 65Együtt nemi szárazság, a változás, hogy a menopauza a hölgyek hasonlóképpen jár, egyéb módosítások, amelyek befolyásolják, alapvetően egyenes, a gömb, a szexualitás. A tudatosság, a változásokat a szervezetben vezet sok hölgy úgy érzi, kevésbé vonzó, ami elvesztése az önbecsülés: az elemek egymással, gátolja a hölgy, ha meghaladja a 60 év, hogy kiderüljön, valamint fokozza a szervezet megváltozott.

Egy további eleme, hogy a szakértők szerint, hatások a szexualitás a harmadik kor a nőstény a kombináció között a feszültség, a környezeti, társadalmi elszigeteltség, illetve hiánya partner (néha rájött a halál a partner, felajánlotta a jobb hosszú élet hölgyek). Ezek a vegyes elemeket lehet állni a veszélyes tényezők a start depressziós feltételek, amelyek következésképpen, a jelek is, hogy a szex-el kapcsolatos érdektelenség.

Bár más típusú, a férfiak számára is, a partnerség között a szexualitás, valamint a “harmadik kor” nem mindig egyértelmű. Az öregedés beállítás a kényes módon a szexuális visszajelzéseket más-más módon: az izgalom hosszabb, de szükséges, hogy heves izgalom, az egész kapcsolatunk egy hosszabb időszakra, s nem ritkák azok az esetek, amelyek eléréséhez okoz eljutni a csúcsig több időt. A kor is megtekinthető a tűzálló időtartama, azaz abban a pillanatban, szükséges, hogy egyik kapcsolatból a másikba, ez bosszantó.

Amellett, hogy a szempontok a fiziológia, valamint bemegy a játék egyes szociális, valamint a pszichológiai szempontok kapcsolódik az a megállapítás, hogy a tagállamok keresztül a szex-el kapcsolatos törvény: az erekciós nehézségeket, sőt könnyű módosítások szemszögéből időzítés alááshatja a nagy kép, hogy az a srác magát.

Helytelen, téves: miért mi a követelmény beszélni a szexről, valamint a harmadik kor

Helytelen, téves miért mi a követelmény beszélni a szexről, valamint a harmadik korEz igaz, következésképpen ez az áramlás a felnőtt éve, hogy a rangidős hozott néhány módosítást, annyi a férfi, mint a nő számára, hogy hatását is átalakíthatja a partnerség a szexualitás. Azonban a szakemberek egyetértenek abban, hogy ezek a szempontok nem képviselnek önmagában egy elég ok arra, hogy mondjon le a szexualitás amint elhalad a 65 éves kort. Ellenkezőleg, ma a tényezők, amelyek az emberek leszokni a szexuális tevékenység általában pszichológiai, valamint szociális. Gondoltam, az idősek, mint aszexuális a legelső között a mítoszok által sbugiardare, annak a ténynek köszönhető, hogy a srác a bármilyen korban normális, hogy keressen egy formája, az intimitás egy további személy.

Beállítása a beállítás, valamint az aggodalom, igen: a szexualitás, sőt, nyilvánul meg a különböző módszerek, úgy tűnik, hogy uralják az arcát érzelmi-lelki kapcsolat, a magas minőség, a teljesítmény is. Az extra, hogy a frekvencia, intenzitás vélem, érdemes a fokú intimitás, valamint a releváns, az esemény, a megosztott kívánom, hogy a változók az segíthet enyhíteni az érzés, az elszigeteltség, ami nagyon szokásos az idősek körében, amely esetenként súlyos következményekkel jár a minőségi életre.

Kedvező tényező, hogy támogassák a szexualitás, a 3. életkor, nem csak, hogy fenntartsák az egészséges életmód, a következő egy jól kiegyensúlyozott étrend, valamint a másik oldalon szentelt motor feladat. Egy test a wellness képes, sőt, reagálni, sokkal jobb, ha az öregedés szempontjából a szexualitás. Az ötlet, hogy a szakemberek, hogy a beteg, részvétel a nyílt meg is tudatos, alapvető művelet a csúcsra érni egy új egyensúly áll a szerepek, igényeinek, valamint a vadonatúj lehetőséget, amely, ezt követően nem becsukni egy ajtót, azonban biztosítani kezdődik, hogy egy új szakasz az élet a legjobb nyugalmat lehetséges.

Hasonlóképpen, az kellene, hogy ne hanyagolja el, néhány a lehetőségek létre, hogy megkönnyítse a problémákat, a harmadik a korban, például, példaként az egészségügyi biztosítási tervek Több mint 65s, hogy reagál a követelmények, valamint a kérdések az időskorúak, valamint azok családtagjai. Otthoni ápolás Több mint 65 UniSalute, például, gondoljon a támogatás and recovery abban az esetben, ha egy baleset, egyenesen a házban: egy gyönyörű enyhítése, hogy az aids a férfiak, mind a nők kezelése öregedő, úgy, ilyen, hogy nem mindig egy kihívásokkal teli szezon az élet.